Bärgning Gotland

Assistance Bärgaren Gotland grundades av Gino Pettersson år 2012. Företaget är ett franchiseföretag till Falck Sverige som bildades 1950. Falck bilbärgning har funnits på Gotland sedan 1998. Gino började arbeta för Falck år 2000, har ett stort intresse av bilar samt erfarenhet från arbete vid fordonsverkstad.

Assistance Bärgaren Gotland är flexibel och kan lösa det mesta oavsett plats eller situation. Finns alltid tillgänglig, reagerar snabbt och bidrar med kunskap och råd samt söker efter lösningar snarare än problem – oavsett vilken räddningsförsäkring du har!

Assistance Bärgaren Gotland AB utför vägassistans och bärgning på Gotland. Vi bärgar de flesta typer av fordon. Vi kan även hjälpa till med transporter.

Vi på Assistance Bärgaren Gotland AB anstränger oss kontinuerligt för att bibehålla och förbättra våra kunskaper och utökar vår expertis i takt med att vi expanderar och ställs inför nya utmaningar. Assistance Bärgaren Gotland AB är anslutna till Falck Räddningskår med sina hundratals bärgningsstationer från söder till norr. Falck är rikstäckande när du behöver vägassistans. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar.

Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg när det som inte får hända ändå händer. Falck försöker alltid att vara på plats hos dig så snabbt som möjligt. Vi är alltid tillgängliga och redo att hjälpa. Vi tar ansvar, är initiativtagande och gör jobbet snabbt med hängivenhet när människor behöver vår hjälp.

Falck ger dig en tryggare vardag.